Petak, 18.01.2013.

12:11

Venger može da odahne, Tio ostaje

Arsen Venger konačno je uspeo da zadrži jednu zvezdu u svom timu, Tio Volkot neće putem Robina van Persija, produžiće ugovor i ostati u Arsenalu.

Izvor: AK

Default images

23-godišnji krilni napadač je u avgustu odbio petogodišnji ugovor vredan 75.000 funti nedeljno, ali su dve strane uspele u petak da postignu dogovor.

Arsenal bi naredne sedmice trebalo da ozvaniči novi ugovor, nakon gradskog derbija sa Čelsijem u nedelju.

Prošlog leta "tobdžije" su ostale bez najboljeg strelca tima Robin van Persija koji je odbio novi ugovor, pa je prodat Mančester Junajtedu u čijem dresu briljira ove sezone.

Godinu dana ranije Arsenal je zbog istog problema sa istekom ugovora morao da proda Samira Nasrija Mančester Sitiju. U istoj situaciji kao Volkot 2008. godine je bio Matje Flamini, ali je Francuz tada odlučio da sačeka šesst meseci da mu istekne ugovor, pa prešao u Milan.

Nakon nekoliko meseci spekulacija o produžetku ugovora, Arsenal je 2011. prodao Seska Fabregasa Barseloni, mada je Španac imao više od jedne sezone na aktuelnom ugovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: