Venger konačno pobedio Murinja, Arsenal do prvog trofeja

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger konačno pobedio Murinja, Arsenal do prvog trofeja

Fudbaleri Arsenala osvojili su prvi trofej u sezoni, pošto su u meču Komjuniti Šildsa savladali velikog rivala Čelsi – 1:0 (1:0).

Ekipa Arsena Vengera, koja je prošle sezone osvojila rekordni 12. FA Kup, savladala je aktuelnog šampiona Premijer lige i stigla do svog 14. Komjuniti Šilda, ujedno odbranivši trofej.

Jedini pogodak na meču na "Vembliju" kojim se tradicionalno otvara sezona na Ostvru rešio je Aleks Okslejd Čemberlen u 24. minutu, sjajnim udarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u dalji gornji ugao gola Tiba Kurtoe.

Duel velikih londonskih rivala obeležio je i debi Petera Čeha za Arsenal, dugogodišnjeg golmana "plavaca", upravo protiv svog bivšeg kluba, kao i prvi znanični meč Radamela Falkaa Garsije, prošlogodišnjeg centarfora Mančester Junajteda, u dresu Čelsija. Zanimljivo je i to da je Venger najzad uspeo da pobedi Murinja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.