(VIDEO) BANE I MATIĆ BEZ TROFEJA: Venger nadmudrio Murinja, Arsenal osvojio Komjuniti šild

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BANE I MATIĆ BEZ TROFEJA: Venger nadmudrio Murinja, Arsenal osvojio Komjuniti šild

"Tobdžije" savladale Čelsi 1:0 na londonskom "Vembliju" i osvojile prvi trofej u sezoni

Fudbaleri Arsenala pobedili su Čelsi 1:0 (1:0) u engleskom "Komjuniti šildu" i osvojili prvi trofej u sezoni.

Jedini gol na meču odigranom na londonskom "Vembliju" postigao je Aleks Okslejd-Čembrlen u 24. minutu.

Dakle, osvajač FA kupa bio je bolji od šampiona.

"Tobdžijama" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ovo 14. trofej u Superkupu Engleske, dok su "plavci" ostali na četiri. Arsenal je odbranio pehar osvojen prošle godine kada je deklasirao tadašnjeg šampiona Mančester siti 3:0.

Za ekipu Žozea Murinja ceo meč igrali su srpski internacionalci Branislav Ivanović i Nemanja Matić, a debitovao je Radamel Falkao. Kolumbijac je ulaskom u igru na početku drugog poluvremena zabeležio prvi nastup za Čelsi, od dolaska iz Monaka na pozajmicu.

Na drugoj strani prvi nastup za Arsenal zabeležio je golman Petr Čeh, koji je letos među "tobdžije" stigao upravo sa "Stamford bridža".

Zanimljivo je da se treneri posle utakmice nisu rukovali, što ne čudi s obzirom na to da je netrpeljivost između Arsena Vengera i Žozea Murinja opšte poznata. Portugalac je odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka otišao u svlačionicu.

Ovo je bio prvi trijumf francuskog stručnjaka u duelima sa portugalskim posle 13 mečeva!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger PRVI PUT pobedio Murinja!

Izvor: Mondo, 02.Avg.2015

Arsenal na otvaranju sezone osvojio Komjuniti šild, savladavši Čelsi 1:0, golom Aleksa Okslejd Čemberlejna...Uskoro opširnije..

Nastavak na Mondo...

Bane i Matić bez trofeja: Arsenal nadigrao Čelsi u finalu Komjuniti šilda!

Izvor: Blic, 02.Avg.2015

Fudbaleri Arsenala osvojili su prvi trofej već na startu sezone pošto su u finalu Komjuniti Šilda savladali Čelsi sa 1:0 golom Aleksa Okslejd-Čemberlena...Čelsi je bio blagi favorit pred meč sa "tobdžijama", ali je londonski derbi bio prilično ravnopravan sve do 24. minuta kada se jedini put...

Nastavak na Blic...

Venger konačno pobedio Murinja, Arsenal do prvog trofeja

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2015

Fudbaleri Arsenala osvojili su prvi trofej u sezoni, pošto su u meču Komjuniti Šildsa savladali velikog rivala Čelsi – 1:0 (1:0)...Ekipa Arsena Vengera, koja je prošle sezone osvojila rekordni 12. FA Kup, savladala je aktuelnog šampiona Premijer lige i stigla do svog 14. Komjuniti Šilda, ujedno...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Tobdžijama" baš prija Vembli

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015

Arsenal danas oborio neobičan klupski rekord...O čemu se zapravo radi?..Osim što je Arsen Venger prvi put izašao kao pobednik u direktnom duelu sa Žozeom Murinjom, a 'Tobdžije' odbranile trofej u Komjuniti Šildu, klub iz severnog Londona može da se pohvali odličnom serijom rezultata na engleskom...

Nastavak na Sportske.net...

Arsenal osvojio Komjuniti šild, Venger prvi put slavio protiv Morinja

Izvor: RTS, 02.Avg.2015

Arsenal je osvojio Komjuniti šild, pošto je savladao Čelsi minimalnim rezultatom 1:0. Okslejd Čemberlen doneo pobedu "tobdžijama". Prva pobeda Arsena Vengera protiv Žozea Morinja. Takođe, Morinjo je pri izlasku sa stadiona bacio osvojenu srebrnu medalju navijaču Arsenala. Morinjo "bocka"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.