Tobdžijama baš prija Vembli

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžijama" baš prija Vembli

Arsenal danas oborio neobičan klupski rekord.

O čemu se zapravo radi?

Osim što je Arsen Venger prvi put izašao kao pobednik u direktnom duelu sa Žozeom Murinjom, a 'Tobdžije' odbranile trofej u Komjuniti Šildu, klub iz severnog Londona može da se pohvali odličnom serijom rezultata na engleskom 'hramu fudbala'.

Naime, današnji minimalac protiv 'Plavaca' je peti uzastopni meč na 'Vembliju' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz kog Arsenal izlazi kao pobednik.

Od tih pet pobeda, čak četiri su značile i osvajanje trofeja.

Zanimljivo, ovaj Arsenalov trijumfalni niz na 'Vembliju' je najduži u 128 godina dugoj istoriji kluba.

Arsenal has won FIVE CONSECUTIVE matches at Wembley (and four titles) for the FIRST TIME in their 128 year history.

— MisterChip (English) (@MisterChiping) August 2, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dan kada je Anri stigao u Arsenal, dan kada je počela istorija! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 14:51

Navijači Arsenala nikada neće zaboraviti današnji dan...Treći avgust je datum koji je crvenom bojom zaokružen u kalendaru svih pravih Tobdžija...Jer, na današnji dan pre 16 godina, Arsen Venger je doveo Tijerija Anrija iz Juventusa za 11 miliona funti, na današnji dan je počela da se ispisuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.