Velšani SVIM SILAMA na Srbiju! Ovo je njihov spisak! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velšani SVIM SILAMA na Srbiju! Ovo je njihov spisak! (foto)

Selektor Velsa Kris Kolmen objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeći kvalifikacioni susret sa reprezentacijom Srbije. Ima i povratnika.

Jedan od ključnih mečeva u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji selekcije Velsa i Srbije odigraće 12. novembra u međusobnom duelu.

Velšani će biti u ulozi domaćina, a njihov selektor Kris Kolmen danas je objavio na koje igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << računa za duel sa srpskim ''Orlovima''.

Ime koje privlači najveću pažnju svakako je Aron Remzi, koji se oporavio od povrede i meč sa Srbijom biće njegov prvi nastup u aktuelnim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

I za Džonatana Vilijamsa je povreda prošlost, pa će i on biti na raspolaganju selektoru.

''Ovo je veliki test za nas. Srbija igra u istoj formaciji i sistemu kao i mi, i to čine prilično efikasno. Oni su veoma maštovit tim'', poručio je selektor Velšana.

Podsetimo, posle tri odigrana kola u kvalifikacijama, Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, dva više od narednog rivala.

Chris Coleman has announced his squad for the upcoming FIFA World Cup qualifier against Serbia on 12 November. #TogetherStronger pic.twitter.com/tXDzQa8lZ4

— Wales (@FAWales) November 2, 2016 --

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.