Vels sa Ramzijem napada Srbiju

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vels sa Ramzijem napada Srbiju

Selektor Velsa Kris Kolmen objavio je spisak igrača za kvalifikacioni meč sa Srbijom 12. novembra, a na njemu se ponovo nalazi Aron Ramzi

- Dobro mi izgleda, deluje da je spreman. Aron poseduje ogroman talenat i on je važan deo velikog posla koji radimo - obrazložio je Kolmen odluku da u ekipu vratu vezistu Arsenala, posle pauze zbog povrede.

Dotakao se selektor Zmajeva i predstojećeg derbija Grupe D kvalifikacija za Svetskog prvenstvo u Rusiji protiv Srbije u Kardifu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
- Moramo da se fokusiramo na sebe i našu igru. Izgubili smo oštrinu koju smo imali i potrebno je da je povratimo. Treba nam i podrška navijača, da opet osetimo taj huk sa tribina koji će da zatrese Kardif i nosi nas protiv Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.