Veljković na putu povratka u Premijer ligu!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljković na putu povratka u Premijer ligu!

Miloš Veljković bi vrlo lako mogao da se vrati u Premijer ligu gde je načinio svoje prve korake.

Srpski reprezentativac Miloš Veljković bi mogao ponovo da zaigra u Premijer ligi gde je svojevremeno bio član Totenhema.

Totenhem ga je prodao Verderu gde danas igra srpski fudbaler, imao je Veljković sasvim solidnu sezonu i zainteresovao je ekipe kojima bi mogao da pomogne.

Jedan od timova jeste i Votford, "Bild" prenosi da je Veljković na meti ovog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da se sprema ponuda nakon koje bi "Stršljenovi" mogli da dobiju srpskog štopera.

Veljković se najbolje snalazi na poziciji štopera, ali nije mu strana ni pozicija zadnjeg veznog.

Inače, Verder i Votford imaju dobru saradnju, Sebastijan Prodl je fudbaler koji je upravo iz Verdera prešao u premijerligaški tim.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Saznajemo - Kakva je sudbina srpskog fudbalera u Dinamu iz Zagreba?

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019

Komnen Andrić je drugi deo ove sezone nosio dres Dinama iz Zagreba. Da li je zadovoljan učinjenim?..Srpski fudbaler koji nosi dres Dinama iz Zagreba, Komnen Andrić, ima sasvim solidnu sezonu iza sebe tokom koje je promenio klub i u kojoj je postigao čak 14 golova. U Interu iz Zaprešića je bio sjajan,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.