Saznajemo - Kakva je sudbina srpskog fudbalera u Dinamu iz Zagreba?

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajemo - Kakva je sudbina srpskog fudbalera u Dinamu iz Zagreba?

Komnen Andrić je drugi deo ove sezone nosio dres Dinama iz Zagreba. Da li je zadovoljan učinjenim?

Srpski fudbaler koji nosi dres Dinama iz Zagreba, Komnen Andrić, ima sasvim solidnu sezonu iza sebe tokom koje je promenio klub i u kojoj je postigao čak 14 golova. U Interu iz Zaprešića je bio sjajan, postigao je 10 golova, dok je u Dinamu iz Zagreba postigao četiri gola, imao i jednu asistenciju.

Da li je njegova sudbina takva da će ostati u dresu Dinama i naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone najbolje će odgovoriti njegov menadžer, Velibor Kvrgić.



"Komnen je izuzetno srećan u svom klubu, da nije ne bi ni bio tamo. Mislim da će i naredne sezone biti član Dinama
", rekao nam je Velibor Kvrgić, inače agent ovog fudbalera.

U neformalnom razgovoru Velibor nam je rekao i da je odlično prihvaćen u svom sadašnjem klubu i da ni hrvatski mediji, kao i navijači, nisu pravili probleme što srpski fudbaler igra za Dinamo.

Komnen ima samo 23 godine, potencijalni je reprezentativac Srbije, videćemo kakva će biti naredna sezona i da li će ga selektor Krstajić imati u vidu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.