Veljković i Bošković: Naša najbolja igra od početka prvenstva

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljković i Bošković: Naša najbolja igra od početka prvenstva

Odbojkašice Srbije su u četvrfinalu pobedile Bugrasku sa 3:0, i izborile šesto polufinale EP, peto uzastopno. Bio je to njihov drugi susret na ovogodišnjem prvenstvu.
Reprezentativke Srbije nastavile su niz odličnih igara, a najneizvesniji je bio treći set koji su naše odbojkašice dobile na razliku, iskoristivši treću set loptu. Bugarke su prethodno propustile jednu set loptu i priliku da produže >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč, ali je Srbija preokrenula rezultat i napravila novi korak do medalje.

"Nije bilo lako igrati drugi put sa njima. Nisu naivna ekipa, ekipa su koja se bori i ne odustaje ali smo bile fokusirane sve vreme i odigrale smo maksimalno", rekla je Stefana Veljković posle meča.
"Ovo je bila naša najbolja igra od početka prvenstva, Čestitke devojkama i trenerima na ulasku na plasmanu u polufinale. Iako rezultat govori da je bilo lako za nas nije. Bugarska je odigrala dobar meč, sjajno su se branile i teško smo osvajale poene. Drago mi je da smo odigrale koncentrisano od početka do kraja i da nismo dozvolile da meč dođe do četvrtog seta", zaključila je Tijana Bošković.
Odbojkašice Srbije će, u svom šestom polufinalu na prvenstvima Evrope, igrati protiv Italije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.