Velja Stjepanović pliva za medalju, Silađi morao u bolnicu zbog slepog creva

Izvor: Blic, 21.Jun.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Stjepanović pliva za medalju, Silađi morao u bolnicu zbog slepog creva

Velimir Stjepanović plasirao se u finale trke na 400 metara slobodnim stilom na Mediteranskim igrama u Mersinu, nakon što je bio prvi u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 3.54,97.

Sa najboljim vremenom u kvalifikacionoj trci, Velja će u finalu plivati u stazi broj četiri, a trka za medalje je na programu u 18:05 po srednjeevropskom vremenu.

Njegov reprezentativni kolega Čaba Silađi nije startovao u trci na 100 metara prsno, jer je prethodnog dana primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u bolnicu zbog akutnog napada slepog creva i zadržan na opservaciji zarad daljeg lečenja.

"Vratio sam se iz bolnice, bolje sam! Hvala svima na podršci. Još danas odmor pa od sutra opet bazen", napisao je potom Silađi na svom Tviter profilu.

Stefan Šorak na 400 metara slobodno, Igor Terzić na 100 metara prsno i Nikola Trajković na 200 metara mešovito nisu uspeli da se plasiraju u finale.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.