Veliko srce ima srpski reprezentativac, evo ko je uplatio 70 hiljada evra malom Dukiju!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko srce ima srpski reprezentativac, evo ko je uplatio 70 hiljada evra malom Dukiju!

Mladi Dušan Todorović se bori za svoj život u Barseloni, a to mu je, između ostalih, omogućio i fudbaler reprezentacije Srbije.

Dušan Todorović je zajedno sa svojim roditeljima za svoje lečenje morao da prikupi preko 200 hiljada evra u kratkom vremenskom roku kako bi otišao na lečenje u Barselonu, a nakon što je anonimni dobrotvor uplatio 70 hiljada evra, ovaj dečak iz Svilajnca je nastavio da se bori za svoj život.

"Kurir" danas ekskluzivno saznaje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nemanja Matić uplatio 70 hiljada evra za lečenje ovog četvorogodišnjeg dečaka.

Nemanja je poznat kao neko ko pomaže dosta svojoj zemlji, a ovim gestom je još jednom dokazao da je pre svega dobar čovek, a potom i fudbaler uz dodatak da je teško biti bolji fudbaler od Nemanje Matića.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.