Veliko iznenađenje, Real ima novog trenera?!

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko iznenađenje, Real ima novog trenera?!

Perez izvukao adut iz rukava, euforija među navijačima!

Veliko iznenađenje, posle mnogo protivrečnih vesti, izgleda da je Perez ubedio želju svih.

U klubu ćute, ali izgleda da će Zinedin Zidan ponovo sesti na klupu Reala.

U 18 časova je zakazana konferencija za medije, na njoj će biti saopšteno da je Solari dobio otkaz i da se Zidan vraća na klupu Madriđana.

On je oklevao, čekao ponudu Juventusa, El Pais je tvrdio da je odbio Real, prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dane je proveo u Italiji, ali nije zatvorio vrata Perezu.

Naime, Zidan je želeo da razmisli i onda u junu odluči, ali su i igrači i Perez slomili njegov otpor i on će se izgleda vratiti na klupu.

Ovu vest su objavili i "Marka" i "AS" iz pouzdanih izvora, Francuz se vraća na mesto uspeha, tri titule Lige šampiona dovoljno govore, imaće vremena da sredi stvari do kraja prvenstva, a jasno je da će ovo imati posledice i na određene igrače, kao i na to da će povratnik imati glavnu reč u izboru pojačanja.

Zidan je bio prva meta Pereza, upravo da bi se prevazišli sukobi, vreme ne može da se vrati, Ronaldo je otišao, ali su sada sigurno veće šanse da klub napusti Bejl, dok bi Marselo i Isko trebalo da ostanu...

Videćemo kako će se rasplesti situacija, ali izgleda da gledamo "bis" Zidana na klupi Reala. Izgleda da je dogovor postignut do kraja sezone, ali da je to samo uvod jer bi posle toga jasno od Perezovih ispunjavanja uslova trebalo da se potpiše novi ugovor...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marka: Zidan već danas na klupi Reala

Izvor: RTS, 11.Mar.2019

Zinedin Zidan trebalo bi već u toku dana da preuzme kormilo madridskog Reala, piše španska Marka. . Kako se navodi, uprava Reala u 18.00 časova ima sastanak, na kojem bi trebalo da se usvoji otkaz dosadašnjem treneru Santijagu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.