Izvor: RTS, 16.Jun.2021, 19:58

Veliki udarac za Kliperse, Kavaj Lenard se (teže) povredio

Najveća zvezda Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard zbog povrede kolena neće igrati neodređeni vremenski period.
Naime, kako prenose američki mediji, Lenard sigruno neće igrati u petoj utakmici polufinalne serije sa Jutom.

Međutim, kako prenosi Atletik, u pitanju je povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena (ACL), pa postoji mogućnost da je za njega sezona završena.
Kako se navodi, slede dodatni pregledi i analize, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojih će biti doneta konačna odluka.
Klipersi su trenutno na 2-2 u seriji protiv Jute u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, ali će im šanse za prolaz bez Lenarda biti znatno manje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LEBRON BESAN NA ČELNIKE NBA LIGE: „Mrzim to što su se igrači povredili“

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2021

Lebron Džejms oglasio se na društvenim mrežama povodom sve brojnijih povreda košarkaša. Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard završio je sezonu zbog povrede kolena, a u plej-ofu povredili su se i mnogi drugi igrači, poput Kajrija Irvinga, Džejmsa Hardena, Majka Konlija… Veliki broj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.