Veliki preokret Rada na Banjici, Pižonov OFK rutinski protiv Radnika

Izvor: Blic, 12.Avg.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki preokret Rada na Banjici, Pižonov OFK rutinski protiv Radnika

Fudbaleri Rada došli su do velikog preokreta na Banjici, i iako su gubili od Mladosti iz Lučana sa dva gola na poluvremenu, na kraju su slavili sa 4:2, dok je Pižonov OFK Beograd rutinski slavio protiv Radnika iz Surdulice - 3:0.

Mladost iz Lučana je šokirala domaći Rad i vrlo brzo povela sa 2:0 preko Nebojše Gavrića i Saše Jovanovića.

Ipak „građevinari” su u drugom poluvremenu stigli do ogromnog preokreta na krilima talentovanog Nemanje Mihajlovića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u 49. minutu sa bele tačke smanjio prednost.

Ekspresno je Rad stigao i do izjednačenja, pošto je Nemanja Arsenijević odlično reagovao na centaršut Obradovića i glavom sproveo loptu u mrežu, pa je u 52. minutu već bilo 2:2.

Nastavila se totalna ofanziva Beograđana, u čemu se Mladost nije najbolje snašla, pa je posle ubačene lopte Mihajlovića Živanović nespretno reagovao i postigao autogol.

Imao je Rad još nekoliko dobrih prilika, a konačan rezultat postavio je Mihajlović šutem sa ivice šesnaesterca.

Fudbaleri OFK Beograda lako su izašli na kraj sa novoligašem Radnikom iz Surdulice, pošto su na domaćem terenu slavili sa 3:0.

Izabranici Vladimira Petrovića Pižona poveli su već u osmom minutu preko Ivice Jovanovića, a rani gol u mnogome je odredio dalji tok meča.

Radnik je pokušavao da izjednači, ali je do novog gola prvi stigao OFK Beograd.

Zlatko Lisčević je početkom drugog poluvremena uhvatio Radnikovu odbranu nespremnom, a konačan rezultat i ubedljivu pobedu OFK-a doneo je Branimir Subašić u 74. minutu.

Spartak iz Subotice i Jagodina su odigrali jedan loš meč, bez puno sadržaja, koji je na kraju završen sa 0:0.

Domaći Subotičani su uputili samo dva šuta u okvir gola Jagodinaca, a njihov rival duplo manje, pa i nije veliko iznenađenje što se rezultat nije menjao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Javor ponovo na vrhu Superlige, veliki preokret Rada na Banjici

Izvor: Blic, 12.Avg.2015

Fudbaleri Rada došli su do velikog preokreta na Banjici, i iako su gubili od Mladosti iz Lučana sa dva gola na poluvremenu, na kraju su slavili sa 4:2, dok je Pižonov OFK Beograd rutinski slavio protiv Radnika iz Surdulice - 3:0. Javor je savladao Borac u Čačku minimalnim rezultatom i tako prenočio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.