Velika pobeda za Liverpul

Izvor: Beta, 11.Feb.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda za Liverpul

BEOGRAD, 11. februara 2015. (Beta) - Fudbaler Liverpula Adam Lalana rekao je da "eksplozija" emocija na terenu posle dramatične pobede tog tima nad Totenhemom, pokazuje koliko je taj trijumf bio važan.

Liverpul je dva puta vodio, Totenhem dva puta izjednačavao da bi na kraju Mario Baloteli doneo trijumf od 3:2 "crvenima". Oni su sada sedmi na tabeli, ali razlika u odnosu na trećeplasirani tim je samo tri boda.

"Ovo je bila velika pobeda. Mislim da ste po našoj reakciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << posle poslednjeg zvižduka mogli da vidite koliko je ovo bitan rezultat i tri boda. Sada smo u dobroj poziciji do karaja sezone i nadam se da ćemo osvojiti jedno od prva četiri meča", rekao je Lalana za klupski sajt.

Četvrto mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a prva tri mesta plasman u grupnu fazu. Sinoćni rival Totenhem sada ima bod više od Liverpula.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lalana: "Eksplozija" emocija vodi ka Ligi šampiona

Izvor: RTS, 11.Feb.2015

Adam Lalana oduševljen karakterom Liverpula u pobedi nad Totenhemom od 3:2. Po našoj reakciji posle poslednjeg zvižduka mogli ste da vidite koliko je ovo bitna pobeda, rekao je Lalana i dodao da je Liverpul sada u dobroj poziciji da prigrabi mesto koje vodi u Ligu šampiona. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.