Velika pobeda, nismo imali njihovo poštovanje

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 23:01

"Velika pobeda, nismo imali njihovo poštovanje"

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Nenad Stefanović čestitao je svom timu na pobedi protiv Izraela.

Mladi košarkaši plasirali se u polufinale Evrobasketa, pošto su u niškom Čairu odigrali sjajan četvrtfinalni meč protiv Izraela i slavili 83:65.

"Čestitam momcima na pobedi. Velika pobeda. Ogromna! Ušli smo u borbe za medalju, to je ono što smo hteli. Mislim da smo, negde da budem precizan, defanzivno odigrali najbolju utakmicu od kako smo zajedno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ofanzivno je bilo uobičajeno. To je to. Nemam utisak da smo imali njihovo poštovanje, ali mislim da sada imamo. Prvi cilj smo ostvarili. Idemo korak po korak. Sutra priprema za Nemce", rekao je Stefanović.

Za dva dana će "orlići" igrati za plasman u finale protiv Nemačke, koja je savladala Grčku rezultatom 78:70.



"Odličan tim! Ogroman! Jako su dobri na svim pozicijama. Igrali smo dve prijateljske utakmice, ali njima tada nije igrao prvi plej, a nama je igrao prvi centar. Tako da nije merodavno uopšte",
poručio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STEFANOVIĆ: Prvi cilj smo ostvarili, ušli smo u borbe za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 08:48

Juniori Srbije u polufoinalu igraju protiv Nemačke...Selektor juniorske reprezentacije Srbije Nenad Stefanović rekao je posle pobede nad Izraelom 83:65 i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da je ostvaren prvi cilj... - Čestitam momcima na ogromnoj pobedi. Ušli smo u borbe za medalju, to je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.