STEFANOVIĆ: Prvi cilj smo ostvarili, ušli smo u borbe za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 08:48

STEFANOVIĆ: Prvi cilj smo ostvarili, ušli smo u borbe za medalju

Juniori Srbije u polufoinalu igraju protiv Nemačke.

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Nenad Stefanović rekao je posle pobede nad Izraelom 83:65 i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da je ostvaren prvi cilj.

 - Čestitam momcima na ogromnoj pobedi. Ušli smo u borbe za medalju, to je ono što smo hteli. Mislim da smo defanzivno odigrali najbolju utakmicu od kako smo zajedno. Ofanzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo uobičajeno. Nemam utisak da smo imali njihovo poštovanje, ali mislim da ga sad imamo. Prvi cilj smo ostvarili. Idemo korak po korak - rekao je Stefanović za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Juniore Srbije već u subotu (20.30) čeka Nemačka i bitka za finale.

 - Sutra je priprema za Nemce koji su odličan tim. Jako su dobri na svim pozicijama. Igrali smo dve prijateljske utakmice, ali njima tad nije igrao prvi plej, a nama je igrao prvi centar. Tako da nije merodavno uopšte - zaključio je Stefanović.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.