Izvor: RTS, 27.Sep.2022, 12:21

Velika nagrada Kazahstana od 2023. u kalendaru Moto GP sampionata

Kazahstan će biti domaćin jedne trke u Moto GP šampionatu od sledeće godine, saopštila je kompanija "Dorna sports", koja je vlasnik svih komercijalnih prava i promoter Moto GP takmičenja.
"Dorna sports" je potpisala petogodišnji ugovor sa organizatorima iz Kazahstana, navedeno je u saopštenju.

Trke će biti održane na novoj stazi "Sokol", koja se nalazi u blizini Almatija, u srcu centralne Azije.
Kazahstan će biti 30. država koja će od osnivanja 1949. godine biti domaćin jedne od trka u Moto GP šampionatu.
Ove sezone će biti održano 20 trka u Moto GP šampionatu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija dobija MotoGP trku

Izvor: AutoBlog, 27.Sep.2022

MotoGP stiže u Indiju u narednih nekoliko godina, nakon što je tamošnji promoter potpisao memorandum o razumevanju s Dornom. Predstavnici Dorne su protekle sedmice posetili ovu zemlju, s ciljem da u njoj promovišu svetski šampionat. Glasine o mogućoj trci za veliku nagradu Indije kruže već neko...

Nastavak na AutoBlog...

VN Kazahstana od 2023. u kalendaru Moto GP šampionata

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2022

Kazahstan će biti domaćin jedne trke u Moto GP šampionatu od sljedeće godine, saopštila je danas kompanija "Dorna sports", koja je vlasnik svih komercijalnih prava i promoter Moto GP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Velika nagrada Kazahstana od 2023. u kalendaru Moto GP šampionata

Izvor: AutoBlog, 28.Sep.2022, 10:35

Kazahstan će biti domaćin jedne trke u Moto GP šampionatu od sledeće godine, saopštila je kompanija "Dorna sports", koja je vlasnik svih komercijalnih prava i promoter Moto GP takmičenja. "Dorna sports" je potpisala petogodišnji ugovor sa organizatorima iz Kazahstana, navedeno je u saopštenju. Trke...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.