Velika borba u Lisabonu, Nojer imao pune ruke posla, Levu zaustavila stativa, da li je Bajern oštećen?! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020, 21:53

Velika borba u Lisabonu, Nojer imao pune ruke posla, Levu zaustavila stativa, da li je Bajern oštećen?! (video)

Pravo finale.

Fudbaleri minhenskog Bajern i Pari sen Žermena sastali su se u finalu Lige šampiona za sezonu 2019/20.

Pamtiće se ova sezona po mnogo čemu, a Parižani i Bavarci se bore da je u svoje istorije upišu zlatnim slovima.

Prvo poluvreme velikog finala okončano je bez golova, dosta tvrdi 45 minuta, ali bilo je i par jako dobrih prilika.

I jedni i drugi se svim snagama bore za svaku loptu, požrtvovani su, lopta se teško zadražava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duže u nogama jedne ekipe, PSŽ igra na brzinu i individualni kvalitet isturenog trija Mbape-Nejmar-Di Marija, dok se strpljivi Bavarci uzdaju u najboljeg strelca takmičenja.

Prvi su ozbiljnije pripretili Parižani, Nejmar je pobegao odbrani Bajerna, opalio je iz dobre pozicije, ali je Nojer odlično istrčao i uspeo da zaustavi njegov udarac, sprečio je potom Nejmara i da centrira, igrao se tada 18. minut.

Samo četiri minuta kasnije, Levandovski prihvata loptu u kaznenom prostoru rivala, odlično se okreće i u okretu šutira, savladao je Navasa, ali je lopta pogodila stativu, odbitak kupi kapiten Silva i šalje loptu što dalje od svog gola.

Nakon toga Di Marija je nakon odlične kombinacije sa Ererom pripretio iz izgledne pozicije, ali je tukao preko gola Bavaraca.

U 25. minutu i peh za Bajern, povredio se iskusni Boateng, koji je i pred početak susreta bio pod znakom pitanja, ušao je u igri Zile.

Nova sjajna prilika za Levandovskog u 31. minutu, tukao je glavom sa par metara nakon centaršuta sa desne strane, ali je lopta otišla pravo u Navasa, koji je bio dovoljno skoncentrisan da sačuva mrežu.

Velika šansa za PSŽ u samoj završnici poluvremena, nakon greške Alabe u prilici se našao Mbape, tukao je sa ivice peterca, ali traljavo, pravo u Nojera, koji je sačuvao mrežu bez problema.

U poslednjim sekundama je Koman pao pred golom Parižana, ali je Orsato procenio da nema materijala za najstrožu kaznu.

Na kraju prvo poluvreme bez golova, ali uz pregršt uzbuđenja, posebno u poslednjim minutima, sa nestrpljenjem čekamo drugih 45 minuta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nisu mu dali šansu u Parizu, sada je na dobrom putu da im sruši snove! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020

Bajern vodi!..Fudbaleri minhenskog Bajerna stigli su do prednosti u velikom finalu Lige šampiona protiv Pari sen Žermena...U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, da bi nakon 15 minuta igre u drugom Bavarci stigli do prednosti...Prelep centaršut Kimiha, na pravom mestu našao se Koman, koji glavom...

Nastavak na Sportske.net...

Dečak iz Pariza doneo Bajernu šestu titulu prvaka Evrope! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020

Minhenski Bajern osvojio je trofej Lige šampiona za sezonu 2019/20...Fudbaleri minhenskog Bajerna slavili su sa 1:0 (0:0) u velikom finalu Lige šampiona u Lisabonu protiv Pari sen Žermena, te su se tako domogli šeste titule prvaka Evrope u istoriji...Prvi su ozbiljnije pripretili Parižani, Nejmar...

Nastavak na Sportske.net...

Velika greška - Kome je Nejmar čestitao sinoć? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2020, 10:34

Nemci napravili dobru šalu...Sinoć se i zvanično završila sezona 2019/2020...U Lisabonu se odigrala finalna utakmica Lige šampiona, Bajern Minhen je kompletirao svoju tripletu, PSŽ je savladan rezultatom 1:0...Igračima francuskog tima je teško pao ovaj poraz, Nejmar je posebno bio neutešan...Sam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.