Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 07:33

Velež za utakmicu bez publike prodao više od 4.000 karata

Fudbaleri Veleža iz Mostara u nedelju su na stadionu "Rođeni" u okviru 4. kola Premijer lige BiH savladali ekipu Krupe rezultatom 2:0, a čelnici kluba zajedno sa navijačima realizovali su i jednu sjajnu akciju.
Velež je na inicijativu navijača pustio u prodaju ulaznice za prvenstveni meč protiv Krupe, iako prisustvo gledalaca nije bilo dozvoljeno zbog koronavirusa.

Odziv je bio više nego odličan, jer je prodato 4.128 ulaznica, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je portal Kliks.ba.
"Ova utakmica će pored pobede (2:0) i bodova ostati u lepom sećanju i zbog neverovatne podrške naših vernih navijača, koji su još jednom pokazali i dokazali pripadnost i veliku ljubav prema klubu. Iako se utakmica igrala pred praznim tribinama zbog svima poznatog razloga (koronavirus), naši Rođeni su za utakmicu kupili čak 4.128 karata i na taj nacin pružili podršku i dali veliki motiv igračima da pruže svoj maksimum, te ovu pobedu poklone upravo njima", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Velež za utakmicu bez publike prodao više od 4.000 karata, "Rođeni" uzvratili pobedom

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2020

Fudbaleri Veleža iz Mostara savladali su u nedelju na svom stadionu Krupu sa 2:0, ali će utakmica biti upamćena i po jednoj akciji koju je organizovao klub zajedno sa navijačima..."Rođeni" su na inicijativu navijača pustili u prodaju ulaznice za prvenstveni meč protiv tima iz Krupe na Vrbasu,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.