Velež za utakmicu bez publike prodao više od 4.000 karata, "Rođeni" uzvratili pobedom

Fudbaleri Veleža iz Mostara savladali su u nedelju na svom stadionu Krupu sa 2:0, ali će utakmica biti upamćena i po jednoj akciji koju je organizovao klub zajedno sa navijačima.
"Rođeni" su na inicijativu navijača pustili u prodaju ulaznice za prvenstveni meč protiv tima iz Krupe na Vrbasu, iako prisustvo gledalaca nije bilo dozvoljeno zbog virusa korona.
 
Poznato je koliko su navijači Veleža privrženi svom klubu, koji danas ponovo sija starim sjajem. 
 
Iako na utakmici publike nije bilo, Velež je uspeo da proda čak 4.128 ulaznica, prenosi Klix.ba. 
 
"Ova utakmica će pored pobede i bodova ostati u lepom sećanju i zbog neverovatne podrške naših vernih navijača, koji su još jednom pokazali i dokazali pripadnost i veliku ljubav prema klubu. Iako se utakmica igrala pred praznim tribinama zbog svima poznatog razloga, naši Rođeni su za utakmicu kupili čak 4.128 karata i na taj način pružili podršku i dali veliki motiv igračima da pruže svoj maksimum, te da ovu pobedu poklone upravo njima", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.