Večiti u istom bazenu: Vaterpolisti Zvezde i Partizana zajedno trenirali za Fajnal-for!

Izvor: Blic, 28.Maj.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti u istom bazenu: Vaterpolisti Zvezde i Partizana zajedno trenirali za Fajnal-for!

Vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana boriće se sa Barselonetom, odnosno Jugom za plasman u finale Lige šampiona. Poprište pravog spektakla u petak i subotu biće bazen na Banjici, odakle je poslata najlepša slika uoči početka završnog turnira.

Vaterpolisti večitih rivala zajedno su odradili trening i tako pokazali da su, pored rivalstva koje gaje, pre svega dobri prijatelji. Da su odnosi između Zvezde i Partizana, bar kad je o bazenu reč, na najvišem nivou govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prijateljski derbi koji su odigrali u martu ove godine u Banjaluci.

Ne bi bilo loše i da se fudbaleri ili košarkaši ugledaju na kolege iz bazena, koji se zajedno spremaju za mečeve sezone.

Novi šampioni Srbije, vaterpolisti Crvene zvezde će u petak protiv Barselonete odigrati prvi polufinalni meč Fajnal-fora, dok drugi par čine Partizan i Jug. Izabranici Dejana Savića i Vladimira Vujasinovića, nekadašnjih saigrača iz repezentacije, do početka završnog turnira će odigrati i nekoliko sparing utakmica.

Udruženim snagama traže put do finala i zašto večiti derbi ne bi odlučio prvaka Evrope?

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.