Prlainović: Detalji će odlučiti

Izvor: B92, 28.Maj.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prlainović: Detalji će odlučiti

Kapiten vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je da njegova ekipa favorit u polufinalu Evrolige sa španskom Barselonetom.

Prlainović misli da u drugom polufinalnom meču Partizan može da pobedi dubrovački Jug koji je favorit za titulu šampiona Evrope.

Završni turnir Evrloge igra se na otvorenom bazenu na Banjici 31. maja i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1. juna. U prvom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Barseloneta, dok u drugom igraju Partizan i Jug.

Jesmo favoriti jer igramo u Beogradu. Barseloneta nema toliko zvučnih imena kao Jug, ali igraju dobro i protiv takvih ekipa je uvek teško igrati. Trebaće nam ona efikasnost i želja koja nas krasi tokom cele sezone, ali ako to izdržimo velike sun am šanse za prolaz”, rekao je Prlainović.

Prlainović je rekao da je u drugom polufinalnom meču Jug favorit, ali da je moguće iznenađenje.

Jug je veliki favorit. Najozbiljniji evropski klub u poslednjoj deceniji, a ovaj tim im je po imenima možda i najbolji do sada. Ipak, Partizan se na svojoj Banjici neće lako predati”, reči su Andrije Prlainovića.

Andrija Prlainović je dva puta bio prvak Evrolige, sa Pro Rekom i Partizanom, i rekao je da pobednika na turniru odlučuju detalji.

Teško je reći šta je presudno, obično fajnal-for osvoje one ekipe koje se prilagode tom sistemu takmičenja jer u sezoni nema utakmica dan za danom. Može da odluči i neki pojedinac ili psihološki trenutak”, zaključio je Prlainović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRLAINOVIĆ: Favoriti smo, Partizan može da pobedi Jug!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2013, 02:14

Vaterpolista Crvene zvezde je dva puta bio prvak Evrolige, sa Pro Rekom i Partizanom, i rekao je da pobednika na završnom turniru odlučuju detalji

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.