Večeras se piše istorija LŠ, može li tinejdžer da presudi Sitiju?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 21:37

Večeras se piše istorija LŠ, može li tinejdžer da presudi Sitiju?

Od Francuza se mnogo toga očekuje.

Večeras gledamo i poslednji par četvrtfinala.

Od 21 čas na teren su istrčali fudbaleri Liona i Mančester Sitija, pobednik ovog susreta će na megdan Bajern Minhenu koji je sinoć dokazao da je sa pravom glavni favorit za osvajanje turnira u Lisabonu.

Večeras je srušen jedan rekord Lige šampiona, Teo Volkot više nije najmlađe ime na spisku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 1/4 finalu. Ta čast od večeras pripada Rajanu Čerkiju.

Mladi Francuz je u konkurenciji za nastup na večerašnjoj utakmici, ima svega 16 godina i 364 dana, Volkot je držao rekord sa 17 godina i 12 dana. Čerkija tokom sezone prate velika očekivanja, u pitanju je veliki potencijal i zasigurno sledeća velika zvezda francuskog fudbala.

Ostaje nam da sačekamo da li će mu Garsija pružiti priliku protiv Gvardiolinog Sitija.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.