Veče kontroverzi u Hamburgu: Navijač napao Riberija, provocirao ga šalom, Nojer opet driblao, Mileru poništili gol bez razloga (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče kontroverzi u Hamburgu: Navijač napao Riberija, provocirao ga šalom, Nojer opet driblao, Mileru poništili gol bez razloga (VIDEO)

Bajern siguran u šesnaestini finala Kupa Nemačke, dalje idu Menhengladbah, Hofenhajm, Volfzburg

Usadio je Pep Gvardiola fudbalerima Bajerna igru kratkih pasova, a zauzvrat prihvatio nemački princip da su sve utakmice jednake važnosti. Mada ga već u subotu očekuje derbi Bundeslige sa Borusijom Dortmund, trener giganta iz Minhena izveo je najjači sastav u meču šesnaestine finala Kupa Nemačke i to mu se višestruko isplatilo, pošto je pregazio Hamburg kao plitak potok >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – 3:1.

Bajern je u najvećoj nemačkoj luci nastavio pohod ka odbrani pehara i golovima Levandovskog, Alabe i Riberija pokazao da je remi u minuloj prvenstvenoj rundi zaboravljen, a ono što može da hrabri Gvardiolu je potpuna kontrola utakmica, u kojoj je pobeda mogla da bude i ubedjivija, da se u drugom delu nije razbranio uiskusni Čeh Jiržnji Drobnji.



Susret je obeležio pogodak Davida Alabe sa distance, poništen gol bez razloga Tomasa Milera pri rezultatu 1:0, driblinzi Manuela Nojera kao i bizarna scena u poslednjem minutu, kad je jedan navijač Hamburga preskočio ogradu, uleteo na teren i nasrnuo na Franka Riberija. Udario ga je šalom u lice, zbog čega su reagovali svi fudbaleri Bajerna, ali su se strasti brzo smirile.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SKANDAL U NEMAČKOJ: Navijač Hamburgera udario Riberija

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 10:05

HAMBURG - Jedan navijač Hamburgera u finišu utakmice šesnaestine finala Kupa Nemačke protiv Bajerna udario je protivničkog igrača Franka Riberija...Bajern je pobedio u gostima 3:1, a Riberi je postigao treći gol za Bavarce...U samom finišu utakmice, jedan navijač domaćeg tima utrčao je na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.