Čudesni Leno odbranio tri penala, Leverkuzen izbegao bruku protiv četvrtoligaša (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni Leno odbranio tri penala, Leverkuzen izbegao bruku protiv četvrtoligaša (VIDEO)

Aspirindžije bile na ivici eliminacije, ali su posle penala prošli u osminu finala Kupa Nemačke, het-trik Mehmedija za Frajburg

Hod po ivici ambisa, a onda se ukazao – Bernd Leno. Sjajni golman doslovce je „iščupao“ plasman Leverkuzena u osminu finala Kupa Nemačke, poštop je u zanimljivom okršaju sa četvrtoligašem Magdeburgom odbranio tri penala i spasao Aspirindžije jedne od većih bruka u evropskom fudbalu ove sezone.

Da ne bude zabune, Leno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sva tri šuta sa 11 metara zaustavio u  penal-seriji, u kojoj je tim Rodžera Šmida gubio 0:1 i 2:3, ali je najviše zahvaljujući dugogodišnjem čuvaru mreže uspeo da se spase eliminacije. Na kraju je, posle sedam serija, bilo 4:3, iako su obe ekipe još u reglarnom toku propustile prilike da se plasiraju u narednu rundu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nemačka, Kup - Bajern lako sa Hamburgom, Leverkuzen se namučio! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2014

Odigrane su i preostale utakmice šesnaestine finala Kupa Nemačke. Najubedljiviji Hofenhajm i Frajburg, golman Drobni spasao Hamburg znatno ubedljivijeg poraza od Bajerna. ''Farmaceuti'' se jedva spasili ispadanja!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.