Već procureli sastavi za premijeru i veliki derbi u Italiji?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 22:05

Već procureli sastavi za "premijeru" i veliki derbi u Italiji?

Posle tri meseca, ponovo ćemo gledati italijanski fudbal.

Juventus i Milan - nije moglo lepše za početak i povratak italijanskog fudbala.

Veliki rivali sastaće se u revanšu polufinala Kupa Italije u petak od 20.45, nakon što su u prvom meču odigranom još 13. februara remizirali - 1:1.

Italijanski mediji, tačnije portal Milannews.it, blizak dešavanjima na San Siru, večeras je otkrio najverovatnije sastave za duel u Torinu.

Mauricio Sari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će zaigrati u klasičnoj formaciji 4-3-3, a u napadu će igrati Ronaldo, Dibala i Daglas Košta, pošto se Gonzalo Iguain vratio sa kojim kilogramom viška iz Argentine. Očekuje se i da De Liht dobije šansu ispred kapitena Đorđa Kjelinija, dok će Kedira zaigrati umesto Pjanića, koga sve više povezuju sa prelasom u Barsu.

Što se tiče Milana, Stefano Pioli navodno još ima dilemu da li da zaigra u formaciji 4-2-3-1, ili 4-3-2-1, ali izbor igrača ne bi trebalo da predstavlja problem. Zlatan Ibrahimović neće biti spreman posle lakše povrede Ahilove tetive, pa će u napadu igrati Ante Rebić, pomagaće mu Paketa i Čalhanoglu.

Dakle, prema večerašnjim najavama, ovako bi trebalo to da izgleda u petak od 20.45, podsetićemo, finale je na programu 17. juna.



Juventus (4-3-3): Bufon - Kuadrado, De Liht, Bonući, Aleks Sandro - Kedira, Bentankur, Matuidi - Košta, Dibala, Ronaldo.

Milan (4-2-3-1): Donaruma - Konti, Kjer, Romanjoli, Kalabrija - Kesi, Benanser - Bonaventura, Paketa, Čalhanoglu - Rebić.










Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.