Vazura potvrdio - odlazaka više nema, šta je sa pojačanjima?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura potvrdio - odlazaka više nema, šta je sa pojačanjima?

"Crno-beli" i dalje rade na dovođenju novih igrača.

Partizan je uspešno preskočio još jednu evropsku prerpeku u vidu Malatije.

"Crno-bele" čekaju i okršaji sa Moldeom u plejofu Lige Evrope, a generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura najavio je mogućnost da još neki fudbaler pojača beogradski tim do kraja prelaznog roka.

"Naravno da su moguća, pregovaramo sa nekim igračima. Moramo, nesumnjivo, brzo da reagujemo. Što se tiče odlazaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće da ih bude, dok traje Evropa, verovatno ni posle", kazao je Vazura u izjavi za Žurnal.

Na pitanje da li se nešto čini tim povodom, generalni direktor Partizana je odgovorio potvrdno.

"Radimo na tome, pregovaramo, pokušaćemo da pronađemo način da što pre stigne pojačanje", ostao je zagonetan Miloš Vazura, ne želeći da otkrije da li se radi o organizatoru igre.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.