U SUSRET MOLDEU Vazura najavio pojačanja u Humskoj!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUSRET MOLDEU Vazura najavio pojačanja u Humskoj!

U Humskoj još nije završen prelazni rok. Generalni direktor kluba, Miloš Vazura, najavio je da bi narednih dana Partizan mogao da se pojača. O imenima, za sada, ni reči, ali u toku su pregovori sa nekoliko fudbalera.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na igru 1-1 u meču Partizan – Rad.
Moguće je da ćemo da dovedemo pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << brzo da reagujemo, što se tiče dolazaka. Kada su odlasci u pitanju, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre – rekao je Vazura za “Novosti“.
Među novajlijama neće biti bombastičnih imena.
– “Bombi” nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas “bomba”, mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače.
Ono što najviše zanima navijače crno-belih je da li će protiv Moldea, u prvom meču plej-ofa Lige Evrope 22. avgusta da budu otvorene tribine stadiona u Humskoj.
– Poslali smo žalbu i očekujemo da UEFA reaguje, jer stvarno mislim da smo preoštro kažnjeni. Verujemo u smanjenje kazne, možda čak i da možemo da dočekamo Molde pred našim navijačima. Ljudi iz Malatije su nam rekli da su spremni da svedoče i kažu šta je zapravo bilo na toj utakmici, žele da učestvuju u procesu. Nema mnogo vremena, nadamo se da će UEFA brzo reagovati, kao što je bio slučaj sa kaznom. Još ima šanse i znaćemo u naredna dva dana kakva je situacija – zaključio je Miloš Vazura.

The post U SUSRET MOLDEU Vazura najavio pojačanja u Humskoj! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.