Vavrinka prvi polufinalista u Monte Karlu, čeka boljeg iz meča Nadal - Ferer

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka prvi polufinalista u Monte Karlu, čeka boljeg iz meča Nadal - Ferer

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka prvi je polufinalista turnira u Monte Karlu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (5), 6:2.

Vavrinka je do polufinala došao posle 93 minuta igre, a u prvom setu nije bilo ni prilika za oduzimanje servisa, pa je presudio taj-brejk. Već na početku drugog Vavrinka je poveo sa 2:0 i uveo meč u mirnu završnicu za siguran trijumf.

Švajcarac će u borbi za ulazak u finale igrati protiv boljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz meča Rafel Nadal (Španija) - David Ferer (Španija). U preostala dva četvrtfinala sastaju se Žo-Vilfred Conga (Francuska) - Rodžer Federer (Švajcarska) i Novak Đoković (Srbija) - Giljermo Garsija-Lopez (Španija), a ovaj meč počeće oko 15 časova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONTE KARLO: Vavrinka prvi polufinalista

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2014

Švajcarac Stanislas Vavrinka prvi je polufinalista Mastersa u Monte Karlu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (7:5), 6:2.. (FOTO: AP). Vavrinka će u borbi za ulazak u finale igrati protiv boljeg iz meča Rafel Nadal (Španija) – David Ferer (Španija).. U preostala...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Vavrinka protiv Ferera u polufinalu Monte Karla

Izvor: Blic, 18.Apr.2014

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka prvi je polufinalista turnira u Monte Karlu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (5), 6:2...Vavrinka je do polufinala došao posle 93 minuta igre, a u prvom setu nije bilo ni prilika za oduzimanje servisa, pa je presudio taj-brejk....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.