Vaterpolisti Srbije otvaraju Svetsku ligu protiv Italije u Šapcu

Izvor: B92, 10.Dec.2021, 17:31

Vaterpolisti Srbije otvaraju Svetsku ligu protiv Italije u Šapcu

Prvu utakmicu u novoj sezoni Svetske lige vaterpolisti Srbije odigraće 18. januara u Šapcu protiv aktuelnog svetskog prvaka Italije.

Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije (VS S), to je epilog današnjeg uspešnog razgovora u gradu na Savi.

Predstavnike VŠ generalnog sekretara Nemanju Marijana i operativnog direktora Ðorđa Ðorđevića primili su gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić, član gradskog veća za sport Marko Pajić, predsednik VK Šabac Nenad Živanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sekretar Nikola Car.

"Izuzetno smo zadovoljni i razgovorima i zajedničkom odlukom. Ne sumnjam da će Šabac biti sjajan domaćin, poznato je da je atmosfera na utakmicama za primer i da će Srbija imati pravu podršku, a Italijani priliku da se predstave u vrhunskom ambijentu", rekao je Nemanja Marijan.

Ðorđe Ðorđević je dodao da se ovo domaćinstvo van Beograda se uklapa u strategiju popularizacije vaterpola širom zemlje.



"Podsetiću da je reprezenatcija imala prilike da igra pored Beograda i Novog Sada u Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Bečeju, Smederevu, Zrenjaninu, Subotici.... Idemo dalje",
rekao je Ðorđević.

Podsetimo, Srbija je igrala protiv Rusije na otvaranju šabačkog bazena u junu 2015.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije u Šapcu dočekuju Italiju u SL

Izvor: Danas, 10.Dec.2021

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće prvi meč nove sezone Svetske lige 18. januara protiv Italije u Šapcu, preneo je danas Vaterpolo savez Srbije (VSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.