Vaterpolisti Radničkog jure novi trijumf nad Partizanom (subota, 19.30 h)

Izvor: KGsport.info, 25.Apr.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog jure novi trijumf nad Partizanom (subota, 19.30 h)

U derbiju četvrtog kola Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Partizana, u subotu, od 19.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.
Kragujevčani su u prvom susretu napravili podvig, savladavši „crno-bele“ na „Banjici“ (10:9), a nadaju se da će na svom bazenu doći do novih bodova i tako prirediti svojoj publici još radosti, kao u susretu sa Crvenom zvezdom kada su slavili sa 13:12.
– Očekujemo veoma tešku utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << prevashodno zbog njihove želje da nam se revanširaju. Svaka utakmica je za nas novi test. Ovom prilikom želim da pozovem publiku da dođe u što većem broju, da bude naš vetar u leđa, kao što je to bila u pobedi nad Crvenom zvezdom – kazao je Jovan Tanasijević, juniorski reprezentativac Srbije iz redova Radničkog.
Za razliku od Kragujevčana, Beograđani još uvek nisu osigurali plej-of, pa će im to u ovom duelu biti još jedan od motiva.
– Velika je stvar što smo dobili Partizan na „Banjici“. Svakako će doći ovde sa motivom da nas dobiju, jer im trebaju bodovi da za plej-of. Partizan je najtrofejniji  srpski klub i uvek nam je veliki izazov da igramo sa njima. Imaju iskusne igrače i dobrog trenera, uvek su na visokom nivou i pokušavaju da nametnu svoj tempo igre. Nadamo se da ćemo mi biti na svom nivou i da ćemo još jednom odneti ponudu – rekao je još jedan član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije iz ekipe Radničkog, Luka Pljevančić.
Ruski internacionalac, Ivan Gusarov, trenutno je vodeći strelac Superlige sa 20 golova i svakako jedna od najvećih uzdanica trenera Uroša Stevanovića.
– Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo ponovo pobediti Partizan, kao što smo to uradili u Beogradu. Partizan je veliki protivnik, svaka utakmica sa njima je teška, ali i mi imamo svoje adute i verujemo u pobedu – zaključio je Gusarov.
Ulaznice za ovaj meč su u prodaji, na info pultu zatvorenog bazena, po ceni od 150 dinara.
USKRŠNJI TURNIR U VATERPOLO VIKTORIJAMA
Sportski savez Kragujevca, u saradnji sa Kragujevačkim vaterpolo klubom Radnički, organizuje Usrkšnji turnir u vaterpolo viktorijama 3 na 3, u subotu od 15 časova na zatvorenom bazenu SC „Park“.
Turnir se igra u dve kategorije – 2003. godište i mlađi i 2005. godište i mlađi, a u jednom timu može biti najviše pet igrača.
Prijave timova su besplatne i mogu se obaviti u sredu i četvrtak od 19 do 20 časova, u kancelariji KVK Radničkog, na zatvorenom bazenu SC „Park“.
Turnir je pre svega namenjen dečacima koji žele da se oprobaju u vaterpolu, pa je nebitno da li imate iskustva u ovom sportu. Najbitnije je da dođete, sa sobom ponesete dobru volju i da se svi lepo družimo i zabavimo.
Ovaj turnir je uvertira za još jedan vaterpolo spektakl u Kragujevcu, u kom Radnički od 19.30 časova dočekuje najtrofejniji srpski tim, Partizan, a svi učesnici turnira dobiće kartu za tu utakmicu. Za najbolje ekipe obezbeđeni su pehari i medalje.
Info i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.