Vasović: Ciljevi su jak tim i dobra omladinska škola

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Avg.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasović: Ciljevi su jak tim i dobra omladinska škola

Novi sportski direktor vaterpolo kluba Radnički Jugoslav Vasović rekao je da su mu glavni ciljevi na novoj funkciji stvaranje jakog tima, ali i razvoj vaterpolo škole.
Radnički je smatrao da mogu da pomognem u ostvarivanju ciljeva prvog tima i prevashodno u razvoju vaterpolo škole. Osnovni cilj nam je da stvorimo igrače iz Kragujevca koji će postati prvotimci Radničkog, a zatim i reprezentativci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Srbije. Imamo odlične uslove i želimo da postanemo veliki vaterpolo centar. Za to nam je neophodan jak prvi tim, dobar rad i pozitivna energija prema vaterpolo klubu, koja se oseća u ovom trenutku – rekao je Vasović na konferenciji za novinare u Kragujevcu.
On je naveo da su Radnički tokom leta napustili Vojislav Čupić i Đorđe Bašić, a da su stigli Srđan Vuksanović iz Vojvodine, Ivan Basara iz Partizana i Miloš Korolija iz mađarskog Debrecina.
Prvi tim je osvajanjem evropskog trofeja načinio ogroman iskorak, a mi želimo da njihovim stopama krenu i igrači iz mlađih kategorija. Tim povodom doveli smo Dragana Strugara, bivšeg člana velikog broja klubova u državi i povremenog reprezentativca, koji je bio trener mlađih selekcija Srbije, a poslednji angažman imao je u VK Beograd. On će biti odgovoran za rad sa mlađim selekcijama, a uskoro bi trebalo da mu se priključi još jedan trener – kazao je Vasović.
Novi trener Radničkog, Dejan Jovović, koji je na kormilu zamenio Dejana Udovičića, bio je zadovoljan angažovanjem Vasovića.
Dolazak Vasovića na mesto sportskog direktora će nam sigurno pomoći, kako u organizacionom smislu, tako i u radu sa mlađim kategorijama, a sve sa ciljem da jednog dana dobijemo Kragujevčane u prvom timu – rekao je Jovović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vasović: Želimo da stvaramo igrače

Izvor: B92, 21.Avg.2013

Proslavljeni srpski vaterpolista Jugoslav Vasović u sredu je zvanično predstavljen kao sportski direktor Radničkog...Na predstavljeno je istaknuto da će Vasovićev glavni cilj biti da pomogne klubu u organizaciji, posebno u unapređenju rada sa mlađim selekcijama...„Jako mi je drago što sam došao...

Nastavak na B92...

LEGENDA U RADNIČKOM: Jugoslav Vasović vodi Kragujevčane

Izvor: Kurir, 22.Avg.2013, 08:23

Rado sam prihvatio poziv da dođem, pošto Radnički ima viziju i odlične uslove za rad, rekao je Vasović..KRAGUJEVAC - As na specijalnom zadatku!..Plejadi velikana srpskog vaterpola koji su se u poslednjih godinu dana obreli u kragujevačkom Radničkom pridružio se i novi sportski direktor Jugoslav...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.