Vasić i Bedjik nisu završili kvalifikacionu trku na OI

Izvor: Beta, 06.Avg.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasić i Bedjik nisu završili kvalifikacionu trku na OI

Srpski veslački dvojac Miloš Vasić i Nenad Bedjik nije uspeo da završi današnju kvalifikacionu trku na 2.000 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.Vasić i Bedjik nisu završili trku pošto im se u završnici prevrnuo čamac.Prvi u trećoj grupi je Novi Zeland, druga je bila posada Italije, a treći je bio čamac iz Madjarske.Iz prve dve kvalifikacione trke u polufinale su se plasirale Francuska, Velika Britanija, Rumunija, Australija, Južna Afrika i Češka.Polufinale trke na programu su u utorak od 14.50.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

OBRT! Srpski veslači uložili žalbu posle prevrtanja čamca, komisija im dala drugu šansu

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Nakon trke uložena je žalba zbog neregularnih uslova na stazi i naknadno odobreno da naš dvojac sutra nastupi u repasažu..Vasić i Beđik nisu završili trku pošto im se u završnici prevrnuo čamac..Prvi u trećoj grupi je Novi Zeland, druga je bila posada Italije, a treći je bio čamac iz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.