Varnice u Bavarskoj, jedan od najiskusnijih isteran iz kluba?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 11:32

Varnice u Bavarskoj, jedan od najiskusnijih 'isteran' iz kluba?

Stav igrača i kluba se ne poklapaju.

Bajern Minhen je juče imao prepirku sa rivalima iz Klasikera. Bivši predsednik Bavaraca Uli Henes je kritikovao Borusiju Dortmund i njihovu politiku prodaje najtalentovanijih igrača te sami fudbaleri i ne stignu da se identifikuju sa klubom.

Danas Bild prenosi kako je Bajern rešio da proda Džeroma Boatenga, jednog od simbola kluba.

Nemac je u klubu još od 2011. godine i dolaska iz Mančester Sitija. Tridesetjednogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štoper je ove sezone imao značajnu ulogu, po restartu šampionata je bio jedan od najstandardnijih u Flikovom timu.

Ostalo mu je još godinu dana ugovora, Bavarci žele da naplate njegov odlazak dok sam štoper želi ostanak u Minhenu do isteka ugovora.

Za Boatenga je početkom sezone postojalo interesovanje iz Premijer lige, Arsenal se često pominjao u vezi sa Nemcem, ali "tobdžije" su već pazarile svoju defanzivnu liniju.

Ostaje da se vidi da li će dve strane naći rešenje, ili je razlaz neminovan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.