Iz Dortmunda ismejali licemerje Bajerna!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 14:15

Iz Dortmunda ismejali licemerje Bajerna!

Henes je morao biti pametniji.

Sve smo bliži i bliži prodaji Džejdona Sanča.

Nekadašnji akademac Sitija izvesno oblači crvene boje Mančestera, njegov transfer iznosiće preko sto miliona funti. Ceo epilog očekujemo do desetog avgusta, to jest roka koji su "milioneri" odredili.

U celu priču se umešao i Bajern Minhen, to jest bivši predsednik Bavaraca Uli Henes.

"Kada Dortmund kupi talentovanog igrača i on igra dobro, par meseci kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čujete ili od strane kluba ili nekog drugog da će biti stavljen na prodaju u nekom momentu. Kako onda igrač može da upije DNK kluba, kada ima osećaj da je uvek na prodaju?", izjavio je Henes misleći na Sanča i njegovu prodaju.

Iz Dortmunda su reagovali ekspresno, sportski direktor Zorc je izjavu nazvao arogantnom.

"Komentari su krajnje arogantni. Ako imate 250 miliona evra viška u svom džepu svake godine, lako je razbacivati taj novac. Neke tvrdnje de fakto nisu tačne", izjavio je jedan od čelnika "milionera".

Bivši golman i kapiten Borusije, Roman Vajndfeler je pak u prvi plan istaknuo 'ljubomoru' velikog rivala.

"Deluje ponovo kao slučaj duboke frustracije zbog činjenice da je Džud Belingam odabrao Bousiju a ne Bajern Minhen", izjavio je nekadašnji golman.

Mnogi napominju da je i Henesova izjava došla u čudnom momentu, Bavarci se spremaju za nastavak Lige šampiona. Na papiru imaju laku overu dvomeča protiv Čelsija a onda i put u Lisabon na samu završnicu takmičenja.

Henes je imao bolje stvari o kojima mora da misli.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Varnice u Bavarskoj, jedan od najiskusnijih 'isteran' iz kluba?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 11:32

Stav igrača i kluba se ne poklapaju...Bajern Minhen je juče imao prepirku sa rivalima iz Klasikera. Bivši predsednik Bavaraca Uli Henes je kritikovao Borusiju Dortmund i njihovu politiku prodaje najtalentovanijih igrača te sami fudbaleri i ne stignu da se identifikuju sa klubom...Danas Bild prenosi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.