Varana pogodio Karijusov sindrom, Francuz poslao Mančester siti u četvrtfinale! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 22:57

Varana pogodio Karijusov sindrom, Francuz poslao Mančester siti u četvrtfinale! (video)

Real Madrid ispao u osmini finala LŠ!

Mančester siti nešto bolji tim u prvih desetak minuta, više su napadali, pokazali da neće braniti ono što su učinili u Madridu.

Igrao se 9. minut kada smo videli prvi gol na utakmici, tada je ekipa Real Madrida kombinovala, uglavnom u svojih 16 metara, a onda je Rafael Varan napravio jedan od najvećih kikseva u svojoj karijeri, oduzeo mu je Žezus loptu, servirao za Sterlinga koji ne greši - 1:0, odnosno 3:1 u ukupnom rezultatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Bio je to 100. gol Rahima Sterlinga za Mančester siti u svim takmičenjima.

U 16. minutu nova šansa za Mančester siti, nova za Sterlinga, da bi par minuta kasnije usledio pad Sterlinga u kaznenom prostoru, a Feliks Brih je odmahnuo rukom, dobro je poznato da nije lak na penalima.

Tek od tad ekipa Real Madrida kreće da igra kako se od njih očekivalo, Benzema je uspeo da uputi udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je Ederson bio uspešniji u tom duelu. U 22. minutu i Azar upućuje udarac ka Edersonu, dovoljno da se Brazilac sve više zagreje.

I onda u 28. minutu izjednačenje, kao da je visio gol u vazduhu za Real. Rodrigo je bio fantastičan, prošao je po desnoj strani, fantastično centrirao za Benzemu koji pogađa glavom za 1:1. Sjajna akcija Real Madrida.

Umalo nova neopreznost da košta Real Madrid, ovoga puta je Kazemiro loše reagovao, Kanselo je šutirao, ali je Kurtoa dobro odbranio. Malo nakon toga greši i Kurtoa, loše je ispucao loptu, da bi Foden šutirao pored gola. Za kraj poluvremena je i De Brujne šmekerski pokušao da prevari Kurtou, ali nije uspeo u toj nameri.

Mančester siti je prvi pretio i početkom drugog poluvremena, i to preko De Brujnea koji je i danas bio veoma opasan po gol protivnika. Na drugoj strani Benzema šalje prvo loptu veoma visoko preko gola, a onda je isti igrač imao dobru šansu u 65. minutu kada je Ederson ponovo intervenisao.

I onda, 68. minut, Rafael Varan pravi još jednu grešku, pokušao je loptu da prosledi za Kurtou, ali je loše sve procenio, Žezus ga je opet prevario, presekao je loptu i prosledio u mrežu za velikih, ogromnih 2:1, odnosno 4:2!

Real je pao nakon ovog gola, bili su pogođeni, dešavale su im se nove greške, moglo je vrlo lako da bude i 3:1, ali je Sterling promašio svoju šansu.

Ušao je i Luka Jović u poslednjih desetak minuta, ali nije doprineo boljoj igri svog tima, pa će Mančester siti u četvrtfinale gde se sastaje sa Lionom koji je večeras izbacio Juve.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.