Van Gal: Verovali smo u filozofiju

Izvor: B92, 12.Apr.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Verovali smo u filozofiju

Menadžer Junajteda Luj van Gal rekao je da njegov tim zaslužuje sve pohvale posle pobede u derbiju Mančestera protiv Sitija.

"Već smo načinili nekoliko krupnih koraka u prethodnih šest mečeva, posebno nam je bilo teško posle poraza od Arsenala (u FA kupu), ali smo uspeli da zadržimo veru u našu filozofiju", rekao je Van Gal.

Junajted je na Trafordu razbio gradskog rivala, a apsolutni junak trijumfa bio je Ešli Jang sa dve asistencije i golom. 'Crveni đavoli' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada imaju četiri boda više od četvrtoplasiranog Sitija.

"Sve zasluge pripadaju igračima jer su upravo oni pod najvećim pritiskom, velikih očekivanja navijača. Oni su posebno želeli današnju pobedu, ali, iako smo slavili, ne može se reći da smo to uradili lako. Takođe, možete videti i količinu stresa pod kojim su moji igrači, pogotovo u prvih desetak minuta", dodao je Van Gal, "Što se meni tiče, Ešli Jang zaslužuje zvanje igrača utakmice, bio je izvanredan. Učestvovao je u tri gol, veoma važna gola, i pri tom je radio svoj posao na levom krilu. Kada je igrao malo povučenije bio je kriv za gol, ali ok, kako vi kažete, mogu to da prihvatim".

Narednog vikedna Mančester Junajted gostuje Čelsiju, u još jednom velikom derbiju finiša sezone, dok Siti dočekuje Vest Hem Junajted.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.