Van Gal: Ne strepimo od Sitija, više sam se plašio Aston Vile

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Ne strepimo od Sitija, više sam se plašio Aston Vile

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da njegova ekipa ne strepi od gradskog rivala Sitija i da očekuje napadačku utakmicu u derbiju 32. kola Premijer lige, u nedelju od 17 časova.

"Duge lopte su nešto što je jako teško braniti. Ipak, protiv Sitija ne očekujem previše takvih pasova. Upravo zbog toga se ne plašim naših rivala iako smo od njih izgubili u poslednjem susretu. Siguran sam da će morati da budu koncetrisani na odbranu. Nadam se da možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nastavimo sa dobrom formom. Imao sam veći strah od Aston Vile nego sada protiv Sitija, a to je zbog toga što će sada svaki igrač biti maksimalno motivisan i koncetrisan. Želimo pobedu protiv Sitija", rekao je Van Gal.

Siti je u jesenjem delu šampionata na svom stadionu savladao "crvene đavole" sa 1:0, a crveni karton je dobio defanzivac Juajteda Kris Smoling. Holandski stručnjak je dodao da njegovi igrači u duel s "građanima" moraju da uđu "hladne glave" i da ne dozvole isključenje.

"Uvek upozoravam igrače pred ovakve utakmice da moraju da kontrolišu emocije. Kontrola emocija je talenat. Morate da posedujete mnogo talenta da postanete profesionalni fudbaler, a jedan je svakako da znate da ne pravite oštar faul u situaciji kada imate već jedan žuti karton", ocenio je Van Gal.

Juanjted uoči ove utakmice zauzima treće mesto u Premijer ligi sa 62 boda, dok je Siti četvrtoplasirani sa bodom manje.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pelegrini: Bacili sezonu u đubre

Izvor: B92, 12.Apr.2015, 21:28

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini posle poraza od gradskog rivala Junajteda priznao je da je razočaran sezonom svog kluba...Čileanac, koji je dugo bio prilično nerealan u izjavama, sada je konačno rekao ono što svi vide...“Nije bilo tako loše sve do kraja 2014. godine – bili smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.