Valensija ne plaća alimentaciju, ide u zatvor?

Izvor: B92, 06.Okt.2016, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija ne plaća alimentaciju, ide u zatvor?

Fudbaler Evertona Ener Valensija mogao bi da završi u zatvoru zbog duga od 17.000 dolara jer nije plaćao alimentaciju.

Njega je poziv policije na saslušanje sačekao na treningu reprezentacije Ekvadora i priprema uoči utakmica sa Čileom i Bolivijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, prenosi list As pozivajući se na lokalne medije.

Advokati njegove bivše parnerke u pratnji policije pojavili su se na stadionu Atahualpa u Kitu i zatražili isplatu zaostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << alimentacija za ćerku Valensije.

Valensija i njegovi zasupnici nisu želeli da komentarišu sudski nalog, a naloženo mu je da isplati pomenuti iznos ili ga u suprotnom očekuje zatvorska kazna od 60 dana.

Valensija je letos došao na pozajmicu iz Vest Hema u Everton, koji ima opciju da ga otkupi na kraju sezone za 15 miliona evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.