Valensiji preti zatvor zbog neplaćanja alimentacije

Izvor: RTS, 06.Okt.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensiji preti zatvor zbog neplaćanja alimentacije

Fudbaler Evertona Ener Valensija mogao bi da završi u zatvoru zbog duga od 17.000 dolara jer nije plaćao alimentaciju.

Njega je poziv policije na saslušanje sačekao na treningu reprezentacije Ekvadora i priprema uoči utakmica sa Čileom i Bolivijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, prenosi list As pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se na lokalne medije.
Advokati njegove bivše parnerke u pratnji policije pojavili su se na stadionu Atahualpa u Kitu i zatražili isplatu zaostalih alimentacija za ćerku.
Valensija i njegovi zasupnici nisu želeli da komentarišu sudski nalog, a naloženo mu je da isplati pomenuti iznos ili ga u suprotnom očekuje zatvorska kazna od 60 dana.
Valensija je letos došao na pozajmicu iz Vest Hema u Everton, koji ima opciju da ga otkupi na kraju sezone za 15 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensiji preti zatvor!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2016

Fudbaler Evertona Ener Valensija mogao bi da završi u zatvoru zbog duga od 17.000 dolara jer nije plaćao alimentaciju...Njega je poziv policije na saslušanje sačekao na treningu reprezentacije Ekvadora i priprema uoči utakmica sa Čileom i Bolivijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Fudbaler Ekvadora folirao da je povređen na utakmici da bi pobegao policiji! Policajci trčali za kolima! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Okt.2016, 08:22

Printskrin: Twitter/ Andres Munoz Araneda..Neverovatan detalj desio se na utakmici između Ekvadora i Čilea (3:0) u kvalifikacijama za Mundijal 2018. godine...Igrač Ekvadora i engleskog Vest Hema na pozajmici u Evertonu, Ener Valensija isfolirao je povredu kako bi ga medicinska kola odvela sa terena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.