Valdes postaje najplaćeniji golman?

Izvor: B92, 28.Mar.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdes postaje najplaćeniji golman?

Anži je spreman da ponudi golmanu Barselone Viktoru Valdesu deset miliona evra godišnje, tvrdi "Marka".

Ukoliko bi se ovaj dogovor ostvario, Valdes bi bio najbolje plaćeni golman na svetu.

Kako navodi španski sportski dnevnik, pored redovne plate od deset miliona evra, Valdes bi mogao na ime bonusa da zaradi do 12 miliona evra godišnje.

Valdesu ugovor u Barseloni ističe juna 2014, ali se uveliko piše o tome da bi on već krajem ove sezone mogao da napusti katalonski klub.

U Anžiju igra bivši Valdesov saigrač Kamerunac Samuel Eto, a sportski direktor tog ruskog kluba je nekadašnji fudbaler Real Madrida Roberto Karlos.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Valdesa 10 miliona

Izvor: RTS, 28.Mar.2013

Anži je spreman da ponudi golmanu Barselone Viktoru Valdesu deset miliona evra godišnje, tvrdi današnja "Marka". Ukoliko bi se ovaj dogovor ostvario, Valdes bi bio najbolje plaćeni golman na svetu...Kako navodi španski sportski dnevnik, pored redovne plate od deset miliona evra, Valdes bi mogao...

Nastavak na RTS...

NEMORALNA PONUDA: Anži nudi Valdesu 12 miliona evra

Izvor: Kurir, 28.Mar.2013

Valdes bi na ime plate i bonusa godišnje zaradio 12 miliona evra..MADRID - Anži je spreman da ponudi golmanu Barselone Viktoru Valdesu deset miliona evra godišnje...Ukoliko bi se ovaj dogovor ostvario, Valdes bi bio najbolje plaćeni golman na svetu. ..Kako navodi španski sportski dnevnik, pored...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.