Читај ми!

Za Valdesa 10 miliona

Anži je spreman da ponudi golmanu Barselone Viktoru Valdesu deset miliona evra godišnje, tvrdi današnja "Marka". Ukoliko bi se ovaj dogovor ostvario, Valdes bi bio najbolje plaćeni golman na svetu.

Kako navodi španski sportski dnevnik, pored redovne plate od deset miliona evra, Valdes bi mogao na ime bonusa da zaradi do 12 miliona evra godišnje.

Valdesu ugovor u Barseloni ističe juna 2014, ali se uveliko piše o tome da bi on već krajem ove sezone mogao da napusti katalonski klub.

U Anžiju igra bivši Valdesov saigrač Kamerunac Samuel Eto, a sportski direktor tog ruskog kluba je nekadašnji fudbaler Real Madrida Roberto Karlos.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије