Vagner insistira: Pustite me u Bajern! Četiri jaka razloga za transfer od 10.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vagner insistira: Pustite me u Bajern! Četiri jaka razloga za transfer od 10.000.000 evra

Jedan je možda i presudan - menadžer

Prošle zime dogovorena, u junu ozvaničena dva posla, a za predstojeći januar sprema se realizacija još jednog. Posle štopera Niklasa Zulea i veziste Sebastijana Rudija došao je, po svoj prilici, red da i napadač Sandro Vagner pređe iz Hofenhajma u Bajern.

Više je pokazatelja koji navode na zaključak da će 29-godišnji centarfor napraviti pun krug i posle deset godina se vrati u klub čije je mlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kategorije prošao.

Prvo: zreo je igrač, u punoj snazi, ove sezone najbolji je strelac Hofenhajma (šest pogodaka na 15 mečeva) što znači da je spreman za prelazak na viši nivo. Drugo: Bavarci traže profil igrača koji bi rasteretio Roberta Levandovskog i čini se da bi Vagner pristao na ulogu prve rezerve. Treće: njegova supruga sa dvoje dece živi u Minhenu i možda je došlo vreme da porodica bude ponovo na okupu, što nije zanemarljiva stavka u odluci.

Povrh svega, Sandro je veliki navijač Bajerna, o čemu svedoči poseta košarkaškoj utakmici ekipe Aleksandra Đorđevića protiv Galatasaraja u Evrokupu (86:78), u sredu veče. Bio je u društvu Havija Martineza, Džošue Kimiha, proslavljenog srpskog trenera Svetislava Pešića, kao i rekordera po broju golova na Mundijalu, Miroslava Klosea.

I onda - možda i najznačanija informacija - menadžer mu je Roman Rumenige, sin Karla Hajnca Rumenigea, izvršnog direktora nemačkog prvaka, što bi trebalo da olakša posao.

Upravo juče Sandro Vagner je, piše Bild, predao čelnicima Hofenhajma zahtev za transfer u narednom prelaznom roku. Njegova sloboda košta 10.000.000 evra, ugovor mu ističe u junu 2020.

Znamo da je Bajern zainteresovan za Vagnera, znamo i da Sandro želi da ide, ali kao i u prethodnim slučajevima, objavićemo sve ako i kad bude zvanično“, pokušao je da se odbrani Julijan Nagelsman, trener Hofenhajma, ali se čini da će ostati bez jakog aduta u nastavku sezone.

A Robert Levandovski dobiti podršku za kakvom vapi.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.