VULETIĆ DOBIO OZBILJNE PRETNJE: Potpredsednik Partizana u policiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 13:21

VULETIĆ DOBIO OZBILJNE PRETNJE: Potpredsednik Partizana u policiji!

Kontaktirano Odeljenje sa visokotehnološki kriminal.

Potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić, potvrdio je za "Telegraf" da je u petak prijavio policiji pretnje smrću, koje su postale učestale u minulih desetak dana, posle nekoliko objava i rasprava putem društvenih mreža.

- Istina je, prijavio sam pretnje policiji, odnosno Odeljenju sa visokotehnološki kriminal. To su pretnje koje u poslednjih nekoliko dana dobijam putem društvenih mreža. Pišu mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruke da će me ubiti, da me treba ubiti, da sam se prvi put provukao, a da sada sigurno neću, da ću videti kako je predavati studentima sa polomljenim kolenima i tako dalje... Policija će slučaj predati javnom tužiocu, koji odlučuje šta i kako dalje, odnosno ima li osnova za dalje postupanje - kaže Vladimir Vuletić za Telegraf.

- Niti se plašim, niti se osećam slabo. Ovim činom sam samo želeo da ukažem na atmosferu linča, koja se stvara ukoliko iznesete svoje mišljenje ili ukažete na anomalije, koje zamenom teza dobijaju sasvim drugačije značenje. Ako ukažete na nepočinstva u srpskom fudbalu, u fudbalskoj zajednici, skrenete pažnju da vaš klub i navijače neosnovano prozivaju na konto osnivanja i “krste” godinama raznim imenima, jasno zamenjujući teze, te ih potom poklopite istinom o njima, potrepljenom dokazima i činjenicama, onda gubite pravo na slobodu mišljenja - zaključuje Vladimir Vuletić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pretnje smrću čelniku Partizana, sve je prijavljeno!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Ružne stvari se dešavaju u srpskom fudbalu...Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić istakao je da je primao pretnje smrću i to sve zbog njegovih objava u poslednjih desetak dana...Za "Telegraf" je to i potvrdio..."Istina je, prijavio sam pretnje policiji, odnosno Odeljenju sa visokotehnološki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.