Pretnje smrću čelniku Partizana, sve je prijavljeno!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.05.2020.
16:28
Izvor: Sportske.net

Ružne stvari se dešavaju u srpskom fudbalu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić istakao je da je primao pretnje smrću i to sve zbog njegovih objava u poslednjih desetak dana.

Za "Telegraf" je to i potvrdio.

"Istina je, prijavio sam pretnje policiji, odnosno Odeljenju sa visokotehnološki kriminal. To su pretnje koje u poslednjih nekoliko dana dobijam putem društvenih mreža. Pišu mi poruke da će me ubiti, da me treba ubiti, da sam se prvi put provukao, a da sada sigurno neću, da ću videti kako je predavati studentima sa polomljenim kolenima i tako dalje... Policija će slučaj predati javnom tužiocu, koji odlučuje šta i kako dalje, odnosno ima li osnova za dalje postupanje"
, rekao je Vladimir Vuletić za "Telegraf".

Na pitanje da li se plaši, odgovorio je negativno.

"Niti se plašim, niti se osećam slabo. Ovim činom sam samo želeo da ukažem na atmosferu linča, koja se stvara ukoliko iznesete svoje mišljenje ili ukažete na anomalije, koje zamenom teza dobijaju sasvim drugačije značenje. Ako ukažete na nepočinstva u srpskom fudbalu, u fudbalskoj zajednici, skrenete pažnju da vaš klub i navijače neosnovano prozivaju na konto osnivanja i “krste” godinama raznim imenima, jasno zamenjujući teze, te ih potom poklopite istinom o njima, potrepljenom dokazima i činjenicama, onda – gubite pravo na slobodu mišljenja", rekao je on. 

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NajveciZvezdasIkad
Sunday, 10.05.2020
22:11

Šta treba da se napiše da bi Vi objavili ?

avatar
NajveciZvezdasIkad
Sunday, 10.05.2020
16:23
avatar
NajveciZvezdasIkad
Saturday, 09.05.2020
19:59

Razume se da nikad niko normalan ne bi podržao ili odobravao pretnje ili nedaj Bože bilo kakav vid nasilja prema bilo kakvom živom biću a kamoli nasilje i pretnje upućene čoveku.
Osećao bih se i bedno i poraženo kad bi neko pod imenom navijača Zvezde počinio tako nešto sramno. Najiskrenije se nadam da tako nešto nijedan Zvezdaš neće uraditi ma kakav razlog bio.
Ali Vuletiću, Vi ste najodvratniji lik, koji je govorio u ime FK Partizana za više od 50 godina koliko aktivno pratim Naš fudbal i navijam za Zvezdu. Najprizemnije podvale, zamene teza, korišćenje citata velikog Njegoša bez ikakvog smisla u tzv. replikama, vređanje igrača, navijača i svega što ima predznak Crvena Zvezda, pa sve do izgovaranja golih laži, to je Vaš stil Vuletiću.
Siguran sam da će ogromna broj Partizanovaca sa ogromnim oduševljenjem dočekati Vaše udaljene iz Partizana.

avatar
Südkurve München
Saturday, 09.05.2020
16:32

Zenjes ono sto sejes lipi profesor