VUJASINOVIĆ PREUZEO DRUGOPLASIRANI TIM: Svi su očekivali da će raditi u srpskom savezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2022, 22:57

VUJASINOVIĆ PREUZEO DRUGOPLASIRANI TIM: Svi su očekivali da će raditi u srpskom savezu

Veliki izazov.

Legendarni vaterpolista Vladimir Vujasinović je novi trener grčkog Vuljagmenija (drugoplasirani tim u domaćem šampionatu). Očekivalo se da će Vujasinović posle odlaska iz Novog Beograda biti angažovan u Vaterpolo savezu Srbije, da će biti zadužen za koordinaciju u radu sa mlađim kategorijama. Dogovor je već bio postignut, ali je ponuda iz Grčke sve promenila.

Na klupi će naslediti Igora Koljanina nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pominje kao novi trener Olimpijakosa, a jedan od kandidata je i Živko Gocić bivši trener Solnoka.

U izjavi za klupski sajt Vujasinović je izrazio veliko zadovoljstvo što je došao u renomirani klub, koji ima ambiciju i želju da prekine vladavinu Olimpijakosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.