VUJADIN U SRBIJI NEGATIVAN, NA KIPRU POZITIVAN: Kako to? Otkrivena ZAVERA - LAŽNI TESTOVI na koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 21:33

VUJADIN U SRBIJI NEGATIVAN, NA KIPRU POZITIVAN: Kako to? Otkrivena ZAVERA - LAŽNI TESTOVI na koronu

Veliki pritisci...

Bivši kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić, koji je izlečen od koronavirusa, na Kipru gde igra za APOEL iz Nikozije prolazi kroz pakao i optužbe da je pozitivan na COVID-19.

- Od 25, juna do 8. jula Savić je testiran nekoliko puta i svi nalazi rađeni u Srbiji bili su negativni na prisustvo koronavirusa. On je po povratku na Kipar ponovo testiran i uveče, 8. jula obavešten da je nalaz pozitivan. Bez znanja ljudi u klubu Vujadin je, sutradan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam otišao na testiranje i nalaz je bio negativan - kaže za "Kurir" izvor blizak fudbaleru.

Navodno se radi o zaveri i lažnim, nameštenim testovima jer Savić trpi velike pristiske u klubu. APOEL želi da što duže bude van tima, kako bi bio primoran da prihvati smanjenje plate iz ugovora, koji važi naredne dve sezone.

Podsećamo, i Savićeva supruga Mirka Vasiljević je posle nekoliko dana osetila prve simptome bolesti, pa su zajedno prošli lečenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.