VTB - CSKA se mučio u Minsku, ali je upisao i drugu pobedu u manje od 48 sati

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - CSKA se mučio u Minsku, ali je upisao i drugu pobedu u manje od 48 sati

Moskovljani slavili u regionalnom šampionatu.

U četvrtak su savladali Armani pred svojim navijačima, a danas su u matine terminu gostovali u Belorusiji ekipi Tsmokija, uspeli su nakon velike borbe da slave sa 91:94.

Tesno je bilo do samog kraja, domaćin je imao 10 poena viška na poluvremenu, CSKA je spustio zaostatak na dva poena nakon tri četvrtine.

U poslednjem kvartalu su gosti došli do preokreta i nešto komfornije prednosti u finišu, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su uspeli da zadrže, pa su slavili.

Istakli su se Darun Hilijard i Majk Džejms sa po 21 poenom, odličan je sa klupe bio Kostas Kufus sa 18 poena i osam skokova, dok je Kurbanov dodao 12.

U poraženom sastavu 20 poena Barneta, 19 je dodao Gavrilović, pola koša manje ubacio je Salaš, dok je dvocifren sa 14 poena bio i iskusni Branko Mirković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.