VRTOGLAVICA: Sergej postaje najplaćeniji srpski fudbaler svih vremena, transfer 150 miliona evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 12:04

VRTOGLAVICA: Sergej postaje najplaćeniji srpski fudbaler svih vremena, transfer 150 miliona evra!

Ponuda koja se ne odbija.

Sroski reprezentivac, Sergej Milinković-Savić će nastaviti karijeru u najvećem saudijskom klubu Al Hilalu, prenosi Mozzart sport.

renutno se dogovaraju poslednji detalji velikog transfera, a ceo posao sa obeštećenjem i ugovorom bi trebalo da iznosi blizu neverovatnih 150.000.000 evra.

Sergej je ušao u poslednju godinu ugovora sa Laciom i potpuno je jasno da su Rimljani prinuđeni da ga prodaju, kako bi bar nešto zaradili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ni SMS sledeće sezone mogao da ih napusti potpuno besplatno...

Najveći i najbogatiji saudijski klub je Sergeju dostavio ponudu koja se ne odbija. Pregovori su trajali danima i prošlog vikenda ušli u završnicu. SMS je treće veliko pojačanje ovog kluba, a pre njega su stigli Kalidua Kulibali i Ruben Neveš.

Sergej Milinković- Savić je stogao u Lacio 2015. godine. Za osam sezona u rimskog klubu odigrao je 267 utakmica i postigao 57 gola.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.